Mijndert van de Kraats geïnstalleerd

Mijndert van de Kraats geïnstalleerd

Mijndert stelt zich voor

Op woensdag 12 juni 2024 is Mijndert v/d Kraats door onze voorzitter Paul Drost geïnstalleerd als nieuwste lid van Kiwanis Club Almelo. Met luid applaus werd de nieuweling verwelkomd en werd hem het Kiwanis insigne opgespeld! Veel succes Mijndert en dank voor je eerste rondje. Mijndert stelt zich voor in onderstaande tekst

Mijn naam is Mijndert van de Kraats en dit jaar 50 jaar geworden. Samen met mijn vrouw Christine en onze kinderen Koen (15) en Maud (13) wonen we in Almelo.
Ik ben geboren in Lusaka (Zambia) en veel van de wereld mogen zien dankzij mijn ouders. Na mijn studie Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde ben ik voor Philips Machinefabrieken (nu VDL ETG) gaan werken, zodoende naar Almelo verhuisd.
Na verschillende bedrijven in Twente geholpen te hebben met groei werk ik nu voor Benchmark Almelo. Vanaf 1 juni 2024 werk ik als Operations manager voor klanten als ASML en Airbus.


In het weekend ben ik vaak te vinden op de hockeyvelden, als speler maar ook als toeschouwer bij mijn kinderen. Daarnaast mag ik graag jagen met mijn 3-jarige Duitse staande langhaar.

Ik kijk uit naar de gezellige avonden met deze groep Kiwanians en hoop vele kansarme kinderen, die afhankelijk zijn van volwassenen, te mogen helpen!
Vriendelijke groeten,

Mijndert van de Kraats

Deel deze post