Walking Dinner Almelo is in aantocht! Een culinaire tour langs 5 restaurants + afterparty! Aanmelden via walkingdinner@kiwanis.nl

Na twee jaren Corona kan het eindelijk weer . .

Walking Dinner wordt mogelijk gemaakt door de actieve inzet van onze leden, de deelnemede restaurants en hoofdsponsor Rensink Transport, Almelo. Kijk op www.rensink.nl

/imagecache/lg/uploads/2022/05/rensink-transport.jpg

Kiwanis Club Almelo organiseert voor de 20e keer het Walking Dinner; dit groot opgezette evenement vindt plaats op woensdag 14 september 2022, aanvang 18.00 uur.

Het 5-gangen menu wordt geserveerd in 5 verschillende restaurants gesitueerd rondom het Prinses Amaliaplein in Almelo. De deelnemers wandelen na het voorgerecht in restaurant 1 naar restaurant 2 voor het tussengerecht, vervolgens naar restaurant 3 voor het hoofdgerecht etc. Na afloop is er een afterparty in Grand Café Het Hookhoes.

De keukenbrigade van de deelnemende restaurants presenteert zich op haar best; alle gerechten zijn stuk voor stuk culinaire hoogstandjes. De kosten bedragen € 80,00 per deelnameticket en dat is inclusief alle frisdrankjes, wijnen en en/of bier. Van dit bedrag gaat ruim 60% naar lokale kindgerelateerde goede doelen. Maximale aantal deelnemers is begrensd op 300 (5 restaurants, per keer 60 gasten). Interesse? Geef u nu alvast op, dan bent u en uw gasten verzekerd van deelname!

Opgave via e-mail: walkingdinner@kiwanis.nl. Of bel met 06 53658188

/imagecache/lg/uploads/2022/04/wd5.jpg

/imagecache/lg/uploads/2022/04/wd22.jpg

Doe ook mee, geef u op, geniet en steun de goede doelen! Hoe mooi is dat.

Deel deze post