Auteur, researcher en health coach Jos Stuyver presenteert zijn twee nieuwste...

Auteur, researcher en health coach Jos Stuyver presenteert zijn twee nieuwste boeken 'Kanker is een moderne ziekte' en 'Chronische aandoeningen voorkomen en behandelen in 5 cruciale stappen'

De wetenschappelijke verhandeling maakte indruk op alle aanwezigen

Op woensdag 8 februari presenteerde auteur Jos Stuyver zijn twee nieuwste boeken in Gastrobar 1910 te Almelo. De presentatie en zijn uitleg betreffende de wetenschappelijke inhoud van deze boeken maakten indruk en velen kochten meteen na afloop beide werken. Maar de eerste gesigneerde versies waren uiteraard voor voorzitter Paul Drost. Zie onderstaande foto.

/imagecache/download/uploads/2023/02/p2080005-2.JPG

 /imagecache/lg/uploads/2023/02/boek-stuyver.jpg

Paul Drost (r) onvangt de eerste gesigneerde exemplaren uit handen van de auteur

Over Jos Stuyver (Indonesië 1947)

/imagecache/download/uploads/2020/07/jos-stuyver.jpg

Jos Stuyver werd geboren en groeide op in Indonesië. De middelbare school en universiteit voltooide hij in Nederland, Spanje en Amerika. Hij begon zijn carrière aan het Computer Programming College Netherlands in Rotterdam en werd de jongste programmeur (systeemanalisten bestonden toen nog niet) van Nederland.

Opleidingen
Al snel werd het Jos duidelijk dat hij het werken met patiënten zinvoller vond, en dat dit hem meer voldoening zou geven. Daarom studeerde hij vervolgens (sport-)fysiotherapie (PhD), manuele geneeskunde, haptonomie, psychologie (laatste jaar niet afgemaakt), orthomoleculaire geneeskunde en klinische Psycho-Neuro-Immunologie (MSc). Ook studeerde hij homeopathie, neuraal therapie, NLP (onder andere aan de Anthony Robbins Mastery University) en acupunctuur (in Nederland, Beijing, Taipei en Sri Lanka). Tijdens het Internationaal Acupunctuurcongres in Sri Lanka kreeg hij uit handen van de toenmalige Sri Lankaanse minister van volksgezondheid het prestigieuze internationale accupunctuur-diploma.

Kennis delen
Samen met zijn vrouw Irene gaf Jos jarenlang colleges aan de Academie voor Fysiotherapie en de Academie voor Manuele Geneeskunde. Met Irene schreef hij een uitgebreid studieboek voor fysiotherapiestudenten. Ook schreef hij voor zijn patiënten destijds nieuwsbrieven die zeer werden gewaardeerd.

Wilt u boeken bestellen? Mail de auteur / onderzoeker rechtstreeks via  jos@stuyver.net 

Deel deze post