Henri Nieuwenhuis geïnstalleerd als nieuwste lid van onze club

Henri Nieuwenhuis geïnstalleerd als nieuwste lid van onze club

Henri stelt zich voor

Mijn naam is Henri Nieuwenhuis, 40 jaar.

Ik ben getrouwd en  vader van 2 dochters van 6 en 2 jaar oud. Ik ben werkzaam als Register Makelaar en Register Taxateur in de makelaardij en mede-eigenaar van kantoor Plaggemars makelaars in Wierden. Ons kantoor richt zich op de lokale woningmarkt voornamelijk in de gemeenten Almelo, Wierden en Twenterand. 

Inmiddels werk ik 15 jaar in de makelaardij waarvan de laatste 6 jaar in Wierden. Ik ben opgegroeid in Wierden en ben na mijn studie  Vastgoed& Makelaardij in Groningen in Almelo komen wonen. Daar woon ik nu inmiddels 14 jaar met veel plezier.  

In mijn vrije tijd mag ik graag op vakantie gaan of leuke stedentripjes maken met mijn gezin of vrienden. Ook mag ik graag op wintersport gaan. Doordeweeks probeer ik  mijn conditie op peil te houden door te voetballen met vrienden in de zaal, met oud teamgenoten in een 35+ competitie of gewoon een rondje hardlopen. Ook vind ik het leuk om te wielrennen en/of Mountainbiken 

Waarom ik lid ben geworden van de KCA is  omdat ik leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten met de daarbij behorende gezelligheid. Om je samen met een groep in te zetten om mooie evenementen neer te zetten en daarmee geld op te halen om mooie, nuttige maatschappelijk doelen te ondersteunen! 

Vriendelijke groeten, Henri Nieuwenhuis.

/imagecache/lg/uploads/2022/06/henri-en-paul-2.jpg

Door afwezigheid van de voorzitter speldt president-elect Paul Drost het Kiwanis insigne op. Gefeliciteerd Henri, welkom bij Kiwanis Club Almelo!

Deel deze post