Simon Helder geïnstalleerd als 41e lid van Kiwanis Club Almelo

Simon Helder geïnstalleerd als 41e lid van Kiwanis Club Almelo

Op woensdag 24 juni is Simon Helder officieel toegetreden tot Kiwanis Club Almelo. Onderstaande introductietekst heeft Simon aangeleverd:

Ik ben Simon Helder, 37 jaar, reeds 13 jaar gelukkig getrouwd met Gayana en trotse vader van twee dochters Jasmijn (12) en Sophie (9). In mijn vrije tijd mag ik graag met mijn gezin mooie stedentrips/reizen maken, een beetje klussen aan ons jaren '30 huis en kijk elke maandag uit om een potje te zaalvoetballen (speedsoccer) met mijn jeugdvrienden met wie ik in een ver verleden bij SVZW 'De Zwaluwen' heb gevoetbald.  

Na negen jaar voor KPN te hebben gewerkt, heb ik vorig jaar de overstap gemaakt naar het familiebedrijf ADG. Hier mag ik samen met een aantal collega's de start-up Ziezodan groot maken. Ziezodan is een platform dat het reparatieonderhoud van grote vastgoedbezitters regelt door huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen te brengen op ons gebruiksvriendelijke platform. Door tegelijkertijd de keten van het reparatieonderhoud (proces) sterk te vereenvoudigen verhogen we de huurdertevredenheid, verlagen we de kosten en bieden we 100% transparantie in de keten. Simpeler gezegd: "wij zijn het Thuisbezorgd in de wereld van het reparatieonderhoud". 

Hoop bij Kiwanis Almelo een stukje zingeving te vinden in het helpen en initiëren van initiatieven die de wereld een beetje mooier maken. Vooral de kind gerelateerde initiatieven met een lokaal karakter, zoals toppers op zondag, spreken me erg aan. Voel mezelf enorm bevoorrecht en kijk ernaar uit om samen met 40 andere leden ons in te zetten het verschil te maken voor een aantal kinderen die op dit moment in een minder bevoorrechte positie verkeren. Daarnaast heb ik inmiddels mogen ervaren dat 'fun & friendship' ook een belangrijk onderdeel uitmaken van Kiwanis Almelo. Dit is in mijn ogen ook nodig om samen met mooie mensen, mooie dingen te realiseren die de wereld een klein beetje mooier maken. 
Vriendelijke groeten, 

Simon Helder   

 

Deel deze post