Walking Dinner Almelo - Woensdag 11 september 2024 - bestel nu uw tickets en s...

Walking Dinner Almelo - Woensdag 11 september 2024 - bestel nu uw tickets en steun de goede doelen!

Geef uw gewenste aantal deelnamekaarten door op walkingdinner@kiwanis.nl

Walking Dinner Almelo editie 2024 is uitverkocht, er zijn geen tickets meer beschikbaar . . . .

Save the date en bestel nu uw deelnamekaarten (zolang de voorraad strekt). Walking Dinner Almelo vindt dit jaar voor de 22e keer plaats en de datum is woensdag 11 september! (altijd de tweede woensdag in september)

Dit groots opgezette culinaire evenement biedt plaats aan maximaal 290 gasten en houdt het volgende in: om 18.00 uur wordt u verwelkomd in Restaurant Willem De Vierde met een aperitief en na het formele deel met korte toespraken begeeft u zich lopend naar het restaurant waar het voorgerecht wordt uitgeserveerd, vervolgens naar het restaurant met het tussengerecht, de locatie waar het hoofdgerecht wordt uitgeserveerd en het restaurant waar een luxe dessert voor u klaarstaat. Alle deelnemende restaurants zijn gesitueerd rondom het Prinses Amaliaplein in hartje stad Almelo, Alles op korte loopafstand dus.

De deelnemende restaurants zijn:
't Wetshuys – Willem IV - The Shamrock - Hookhoes -  Ibiza 
Daarna volgt de feestelijke, met muziek omlijste afterparty, in restaurant Willem IV.

Kostprijs per deelnamekaart bedraagt  85 euro en dit is de all in prijs, inclusief alle wijnen, biertjes en softdrinks. Ruim 30 euro van dit bedrag wordt gedoneerd aan de goede doelen - Serving the children of te World. 

Kiwanis Club Almelo beveelt Walking Dinner van harte bij u aan! Een culinair avondje uit met familie, collegae of vrienden. U ontmoet vele leuke tafelgenoten, er is naderhand een afterparty en u steunt ook nog eens de lokale (!) goede doelen.

Dresscode is 'Feestelijk'.

Reserveer nu uw deelnamekaart(en) bij een van onze clubvrienden óf stuur een mail naar walkingdinner@kiwanis.nl    Informatie? Bel Jos Bloemendal - 06 53658188

Deel deze post