Walking Dinner levert maar liefst 11.000,- euro op - het hoogste bedrag ooit!

Walking Dinner levert maar liefst 11.000,- euro op - het hoogste bedrag ooit!

Wat een succes! De 17e editie van het Almelose Walking Dinner (woensdag 13 september 2017) brengt voor Kiwanis Club Almelo maar liefst 11.000,- euro op, het hoogste bedrag ooit. Alle 300 deelnamekaarten à 75,- euro waren in no-time verkocht en van de prijs gaat meer dan de helft naar het Kiwanis Kinderfonds.
De 300 deelnemers trokken deze avond langs 5 rondom het Amaliaplein gelegen restaurants alwaar voorgerecht, het tussengerecht, een smakelijk soepje, het royale hoofdgerecht en het luxe grand dessert feestelijk werden uitgeserveerd. Uiteraard had masterchef en sommelier Erik Bosch zijn uiterste best gedaan de heerlijkste menu's, begeleid door mooie wijnen, te componeren. De avond was een feest voor de smaakpapillen en een ieder was reuze in zijn sas. Aan tafel de leukste ontmoetingen, de mooiste gesprekken. De opbrengst, 11.000,- euro, wordt gedoneerd aan het Almelose project Toppers op Zondag, een project voor gemotiveerde jongeren in de leeftijd van 10-14 jaar, opgroeiend in minder kansrijke milieus. Dank gaat uit naar alle aanwezige gasten, de 'Vrienden van het Walking Dinner' en de deelnemende restaurants: Willem IV, Ibiza, Hudsons, Het Hookhoes en The Shamrock.
Op woensdag 12 september 2018 vindt de 18e editie van het Walking Dinner plaats. U kunt zich hier al voor aanmelden, zie 'Nieuws' - item geplaatst op 10 augustus '17.

Op de foto van links naar rechts hoofdsponsor, tevens Kiwanis lid Enrico Grobben (Felloo), Kiwanis voorzitter Marnix van Kooij en projectleider Walking Dinner Hans Morsink.
Kijk voor meer foto's bij 'Fotoboek'

Deel deze post