Wat een succes: Walking Dinner 2016 levert maar liefst Euro 9.610,- op. .

Wat een succes: Walking Dinner 2016 levert maar liefst Euro 9.610,- op. .

Terugblik op Walking Dinner 2016.

Op de warmste 14e september ooit (!) vond Walking Dinner 2016 plaats in de binnenstad van Almelo, rondom het bruisende Amaliaplein.
En wat een succes! Bijna 300 vrolijke en feestelijk geklede gasten genoten bij mediterrane temperaturen van 5 verschillende gerechten in 5 verschillende restaurants. Men liep dus daadwerkelijk van restaurant 1 (voorgerecht) naar restaurant 2 (tussengerecht), naar restaurant 3 (hoofdgerecht) enz.

De keukenbrigades van de deelnemende restaurants presenteerden zich deze avond op haar best en serveerden de meest smaakvolle gerechten, begeleid door mooie wijnen, uit op de fraai aangeklede en feestelijk verlichte terrassen. De zorgvuldig gekozen menu's kwamen uit het brein van chef-kok Erik van restaurant en wijnkoperij de Prinsen in Zenderen. Deelnemende restaurants aan deze editie 2016: Ibiza, Willem IV, het Hookhoes, the Shamrock en Hudsons. Allen hartelijk dank!
Wat een feestelijke avond, wat was een ieder in zijn sas! 'Een avond om in te lijsten' meldde een tafelgenote. En zo was het ook!

Om 23.15 uur konden voorzitter Bart Schumer, WD projectleider Peter Grob en penningmeester Mark Ent het batig saldo van deze avond bekendmaken: een bedrag van maar liefst € 9.610,- wordt gedoneerd aan het goede doel, in dit geval het lokale kinderproject Weekendschool. Dit project stimuleert kinderen uit minder kansrijke milieus in talentontwikkeling en horizonverbreding. Kijk voor meer informatie op http://www.toppersopzondag.nl

Een uitgebreid fotoverslag vindt u bij de button 'Fotoboek' en de foto's zijn gemaakt door Coen Mulder van de Twentse Fotosite. Hartelijk dank Coen!

Deel deze post